Polityka prywatności

Ochrona danych osobowych

Administratorem danych osobowych Klienta jest Łapeczkowo Ewa Liszka ul. Odrowążów 4/2, Chorzów i są przechowywane na chronionym serwerze wyłącznie w celu realizacji zamówień. Nie udostępniamy danych osobom trzecim i innym podmiotom. Dane osobowe podane przez Klienta podczas składania zamówienia lub rejestracji na stronie sklepu www.łapeczkowo.pl są przetwarzane w celach realizacji umowy sprzedaży oraz w celach marketingowych – promocyjnych, zgodnie z warunkami określonymi w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926 z późn. zm.)

Składając zamówienie, Klient wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych przez Administratora danych osobowych Firmę Łapeczkowo z siedzibą w Chorzowie, ul. Odrowążów 4/2, w tym w szczególności imienia, nazwiska, numeru telefonu i pełnego adresu dla celów związanych z realizacją zamówienia, w tym również dla celów jego oceny, wyrażenia opinii, otrzymywania informacji marketingowych i promocjach lub rekomendacjach Sprzedawcy (tzw. program lojalnościowy). Wyrażając zgodę Klient jednocześnie oświadcza, iż ma świadomość, że podanie danych jest dobrowolne, aczkolwiek odmowa ich podania jest równoznaczna z brakiem możliwości składania zamówień w Sklepie lub uczestniczenia w Programie Lojalnościowym lub korzystania z innych, opcjonalnych korzyści.

Program lojalnościowy to materiały marketingowe i promocyjne, które otrzymują zarejestrowani Klienci na wskazany podczas rejestracji adres e-mail. (Klient może w każdym czasie odwołać zgodę na otrzymywanie materiałów marketingowych lub promocyjnych wysyłanych drogą elektroniczną poprzez wysłanie informacji o odwołaniu na następujący adres poczty elektronicznej: sklep@lapeczkowo.pl)

Jednorazowych zakupów możesz dokonać również bez rejestracji, jeżeli jest to dla Ciebie wygodniejsze rozwiązanie i nie zależy Ci na przywilejach stałego Klienta.

Pamiętaj! Zawsze masz pełne prawo do wglądu we własne dane osobowe, możliwość ich zmiany, a także usunięcia ich z naszej bazy danych, zgodnie z ustawą z 18 lipca 2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 02.144.1204). Możesz korzystać z nich za pomocą funkcji moje konto.

 

Polityka Cookies

Łapeczkowo może wykorzystywać pliki cookies. Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez Sklep Internetowy i przechowywane na komputerze zawierające pewne informacje związane z korzystaniem przez Klienta z witryny i Sklepu Internetowego. Pliki cookies wykorzystywane są przez Sklep Internetowy w celu obsługi witryny oraz podczas procesu zakupowego, np. w celu zapamiętywania dokonanych przez Klientów zakupów. Pliki cookies wykorzystywane przez Sklep Internetowy mogą mieć charakter tymczasowy lub trwały. Tymczasowe pliki cookies są usuwane z chwilą zamknięcia przeglądarki, natomiast stałe pliki cookies są przechowywane także po zakończeniu korzystania z witryny i służą do przechowywania informacji takich jak hasło czy login, co przyspiesza i ułatwia korzystanie z witryny. W każdym wypadku Klient może zablokować instalowanie plików cookies lub usunąć stałe pliki cookies, wykorzystując stosowne opcje przeglądarki internetowej. W razie problemów doradzamy skorzystać z pliku pomocy przeglądarki lub skontaktować się z producentem przeglądarki.